Functioneel naakt!!! (2009)

8 apr

Geplaatst op 24 april

Welkom, waarde lezer. U bevindt zich nu in een experiment. Wilt u hier niet aan meedoen, dan heb ik slecht nieuws voor u. U doet er al aan mee. U hoeft niets te doen, integendeel: u heeft het al gedaan, door op deze blog te klikken. En u heeft mij er een enorme dienst mee bewezen, laat dat duidelijk zijn. En nee, wees niet bang: de titel duidt er geenszins op dat ik u uit de kleren wil hebben. Houdt u ze gerust aan. (Tenzij u zelf de behoefte voelt uit de kleren te gaan tijdens het lezen van mijn nederige hersenspinsels. Ik kan het me niet voorstellen, maar ieder mens heeft recht op tenminste één afwijking. Als het de uwe is, wie ben ik dan om u tegen te houden? Maar hou het in elk geval toch maar liever voor uzelf. Dank u.)

Ik hoor u denken: waar hééft dat mens het over? Een poosje geleden (op 25 december van het vorige jaar, om precies te zijn), liet ik mijn licht schijnen over de huidige kredietcrisis en in het bijzonder over de zogenaamde “bankendomino”, zoals de kettingreactie van omvallende banken werd genoemd. Maar ja, wie zit daar nou op te wachten? En aangezien ik niet helemaal voor de kat z’n u-weet-dondersgoed-wat-ik-hier-nu-NIET-ga-schrijven zit te tikken, vind ik het wel leuk als iemand zich af en toe op mijn blogpagina waagt. Maar goed, ik weet ook heus wel dat ik met een stukje over de kredietcrisis geen volle zalen trek en dus moet een mens iets anders verzinnen. En dat heeft dit mens gedaan. Boven het stukje kwam de titel “Swaffelen.” Nou… dat heeft geholpen. Want ik kan zien hoe vaak een blog wordt gelezen. En wat valt mij op? Ik heb het al eerder gemeld: zodra ik er een “prikkelende” titel boven zet, wordt de blog beduidend vaker gelezen.
Swaffelen was een toevalstreffer, maar mijn voorgaande blog, over het nieuwste lelijke ding van Vlaardingen, kreeg redelijk onbewust de noemer “Een verschrikkelijk ongeluk” mee, omdat het nieuwste ding van Vlaardingen mij daar ook echt aan doet denken. En ja hoor: weer raak! Wat mij nog nooit is overkomen, is nu gebeurd: m’n blog is in een paar dagen meer gelezen dan het normale gemiddelde… Stelletje sensatiezoekers dat jullie zijn… Maar toch bedankt, want stiekem vind ik dat best wel leuk. Stiekem dan hè?

Vandaar dus dit experiment. Ik denk m’n lezers redelijk te kennen, dus wil ik eens kijken hoe vaak jullie op “Functioneel naakt” reageren. Het is de halve waarheid: naakt komt er niet in voor, maar functioneel? Echt wel…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: