Groot mysterie ontrafeld in Vlaardingen (2009)

30 mrt

Geplaatst op 20 maart

Groot mysterie ontrafeld in Vlaardingen
Van één onzer verslaggevers.

Vlaardingen – Eén van de grotere mysteries op huishoudelijk gebied is vanaf vandaag ontrafeld. U kent het ongetwijfeld: u doet uw was in de machine, u weet zeker dat u er een even aantal sokken in doet, maar als u de was er later weer uithaalt, mist er altijd wel minimaal één sok. Waar ie is? Niemand weet het en als het even tegenzit, komt ie ook nooit meer boven water. Letterlijk.
Wetenschappelijk onderzoek heeft nu uitgewezen dat deze sokken toch niet zomaar in het niets verdwijnen. Naar aanleiding van haar eigen wasbevindingen heeft Prof. Dr. Ing. Anneke de Jong zich op deze materie gestort en zij is tot de conclusie gekomen dat de sokken zich tijdelijk schuil houden.
”Het viel mij op dat sokken niet bij elke was verdwenen, maar juist bij sommige wasbeurten”, aldus de Jong. “Daarop heb ik statistieken bijgehouden en daaruit bleek dat sokken alleen verdwenen tijdens wasbeurten waarin gewassen werd met het doseerbolletje voor vloeibaar wasmiddel, oftewel het zogenaamde wassen met een balletje.” U vraagt zich nu waarschijnlijk af wat het één met het ander te maken heeft? “Ik kan me voorstellen dat alleen dat gegeven niet genoeg licht op de zaak werpt”, aldus de Jong. “Uit mijn onderzoek blijkt dat er altijd maar één sok per wasbeurt met een balletje verdwijnt, niet meer.” De reden is echter heel simpel te verklaren: de sok “verstopt” zich tijdens de wasbeurt. Om hem alsnog uit de lege trommel tevoorschijn te halen, heeft de Jong een simpele remedie: “Kijk ook eens ìn het wasbolletje…”

Bij het volgende wasonderzoek gaat de Jong zich nu toespitsen op de vraag waarom alle was zich altijd tijdens de wasbeurt in het dekbedovertrek wurmt…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: