An maakt zich zorgen… (2009)

30 mrt

Geplaatst op 13 maart

Neeeeeee…

Dit is toch je ergste nachtmerrie…

Ik zit net een beetje heen en weer te surfen en kom toevallig terecht op nu.nl, jeweetwel: die nieuwssite. Even kijken of er nog meer nieuws is dan het feit dat men vandaag serieuze pogingen heeft ondernomen om eindelijk die UFO in Amsterdam, ook wel bekend als de galmbak waarin geen enkel concert normaal te beluisteren is, ook wel bekend als voetbalstadion, al ga ik niet oordelen over die functie omdat voetbal mij echt geen reet interesseert tenzij het om een belangrijke wedstrijd van Oranje gaat waarbij de kans dat ze winnen nogal groot is, ook wel bekend als de Arena (schijnt), van de aardbol te vegen.

Was er nog meer nieuws?

Ja, er was nog meer nieuws.

En best beangstigend nieuws overigens…
Althans… ik weet niet hoe het met jullie zit, waarde lezers, maar ik werd er niet ècht blij van.

Even een stukje van nu.nl:

AMSTERDAM – Mannenmode laat zich vaak inspireren door de vrouwelijke variant, met als resultaat rokken, panty’s en handtassen voor het mannelijk geslacht. De markt voor mannencosmetica wordt met de dag groter en nu is er nóg een crossover-trend gesignaleerd.

Vrouwen zijn er inmiddels alweer jaren dol op en gekeken naar de catwalks deze winter, wordt de trend alleen maar groter en opvallender. Maar de legging behoort niet langer alleen tot het vrouwelijke domein. De eerste mannenleggings, ‘meggings’, zijn reeds gesignaleerd.

Op dit soort momenten vraag ik me echt af: wat heb ik verkeerd gedaan in mijn leven, dat ik dit nog moet meemaken? Please, no…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: