Wat heb ik gedaan??? (2007)

12 mrt

Geplaatst op 23 januari 2007

Waaaaaaaaah!!! Ik ben zo kippig als een konijn en zo ijdel als een tuit (nee, pauw) en dat gaat niet samen. Ik heb één heel lang jaar met een bril gelopen, totdat mijn ogen “gereed” waren voor contactlenzen. Meteen doen. Geen dag langer wachten.
De eerste keer dat je voor lenzen bij een opticien binnen stapt, vergeet je nooit meer. Helemaal niet als je voor het eerst lenzen ingezet krijgt. Opticien staat achter je, je moet je ogen open houden en hij zet bij jou je lenzen in. Eng hè? Inderdaad. Nee, het wordt nog enger als je het voor het eerst zelf moet gaan doen. Duurt wel een paar uur. En dan zitten je lenzen er eindelijk in, dan moeten ze er ook nog een keer uit. Da’s pas eng. Met twee vingers je oog in. Inmiddels zijn we 18 jaar verder en draai ik er m’n hand niet meer voor om. Alleen, ik krijg steeds meer last van m’n lenzen. Da’s minder.
Tegenwoordig hebben wij, kippigen der aarde, nog een keuze: ooglaseren. Geweldig mooie uitvinding. Eén klein probleempje: ik ben als de dood. Met twee vingers je oog in, okee. Maar met een mes? Het moet niet gekker worden. Op de site van een door mij geschikt bevonden kliniek lees ik allemaal verhalen van mensen die net zo schijterig zijn als ik. En stuk voor stuk zeggen ze dat ze het allemaal veel eerder hadden moeten doen. Jaja… Maar wanneer ik lees dat iemand zegt dat het minder erg is dan de tandarts… daar heb ik nou weer heulemaal niks van.
Van de week de stoute schoenen aangetrokken: informatiepakketje aangevraagd. Van het doorlezen alleen word ik al lichtelijk onpasselijk. Maar ik moet mezelf een beetje dwingen weet ik, dus afgelopen zondag heb ik mezelf heel stoer aangemeld voor een informatieavond. Waaaaaaaahh!!! Ik heb een kwartier lopen gillen thuis. Wat heb ik gedaan? Even voor de goede orde: de infoavond is aanstaande woensdag. Ik had nog geen bevestiging per e-mail gehad, dus hoopte ik dat de infoavond al vol zou zitten. Mis! Vandaag werd ik gebeld. Op de zaak (dat nummer heb ik helemaal niet opgegeven!!!) Wat heb ik gedaan? Heb nu al spijt.
Wordt vast ooit nog eens vervolgd, denk ik.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: